پرداخت یارانه نقدی به صورت دو ماهه علاوه بر کاهش هزینههای اداری ، حجم قابل مدیریتتری از منابع را در اختیار خانوارها قرار میدهد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت : یارانه نقدی مرحله دوم مشابه رقم یارانه مرحله اول و برای دو ماه (اسفند و فروردین) پرداخت میشود.
حسینی با بیان اینکه نظر مجلس شورای اسلامی نیز همین است، افزود: پرداخت یارانه نقدی به صورت دوماهه علاوه بر کاهش هزینه های اداری ، حجم قابل مدیریت تری از منابع را در اختیار خانوارها قرار میدهد.
وی با تاکید بر اینکه همه افراد واجد شرایط که در مرحله قبل یارانه نقدی دریافت کردهاند، در این مرحله نیز یارانه دریافت می کنند، گفت : تلاش بر این است کسانی که مدارکشان ناقص بود و در مرحله قبل به هر علتی از قلم افتاده بودند، تا آنجا که ممکن است، تحت پوشش قرار گیرند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره یارانه نقدی ساکنان مناطق محروم نیز تاکید کرد: در این مرحله هم مشابه دوره قبل عمل میشود و یارانه نقدی ساکنان مناطق محروم افزایش نمییابد.
وزیر اقتصاد همچنین در ارزیابی خود از اجرای قانون هدفمند کردن یارانهها طی حدود یک ماه و نیم گذشته گفت: هرچه زمان بیشتر سپری می شود ، از مزایای این طرح بیشتر بهرهمند میشویم، شاید یکی از مهمترین دستاوردهای آن که خیلی زود نمود پیدا کرد، بحث صرفه جوییها بود.
وی با موفق ارزیابی کردن اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها افزود : آمار و ارقامی که در ستاد ارائه شد، حکایت از آن دارد که در بعضی از اقلام فراورده های سوختی در این مدت کوتاه، بصورت مقایسهای حدود 20 درصد صرفه جویی حاصل شده است که این صرفه به اقتصاد ملی برمیگردد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با برشمردن دلایل صرفه جوییهای حاصل از اجرای قانون هدفمندکردن یارانهها گفت : رفتار هوشیارانه و حکیمانه مردم که با تجدید نظر در شیوه استفاده از انرژی صورت گرفت، این صرفه ملی را به اقتصاد ایران هدیه کرد.
وی با تقدیر از اقدامات صنعتگران و فعالان اقتصادی، گفت: در گذشته با وجود یارانه حاملهای انرژی، بخش قابل توجهی از این ثروت ملی به شکل قاچاق از کشور خارج میشد و با اصلاحی که در قیمتها صورت گرفت، قاچاق هم در بسیاری از این حامل ها از بین رفت و یا در حال افول است، البته این صرفه ها به بخش انرژی محدود نمیشود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین گفت : ضایعات در بخش نان هم به شدت در حال کاهش است و صرفه جویی قابل توجهی در مصرف آرد و نان پدید آمده است که بخشی از ان به شیوه رفتار مردم مربوط است.
منبع: http://www.jonoubonline.com
نظرات شما عزیزان: